Tematik Liselere Öğretmen Atama Yönetici Görevlendirme

Tematik Liselere Öğretmen Atama Yönetici Görevlendirme

30.03.2018 232

Çeşme Ulusoy Denizcilik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, Bakanlık Onayı ile Tematik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmuştur. Okulumuz Yönetmelik hükümlerine göre, proje okulu olup aynı zamanda tematik mesleki ve teknik Anadolu lisesi olarak eğitim öğretim faaliyetini sürdürmekte ve söz konusu atama ve  görevlendirmeler Yönetmelik hükümleri ile birlikte Valiliklere gönderilen Usul ve Esaslara göre yapılmaktadır.
Eğitim kurumlarına yapılacak yönetici görevlendirilmelerine ilişkin inhaların yarıyıl tatili için 1-15 Ocak 2018 tarihleri arasında, yaz tatili için ise 1-31 Mayıs 2018 tarihleri arasında; eğitim kurumlarına yapılacak öğretmen atamalarına ilişkin inhaların da 1-31 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılması gerektiği belirtilmiştir.
Okulumuzda belirtilen branşlarda ihtiyaç bulunmaktadır. Yönetmelik hükümleri doğrultusunda başvuru şartlarını taşıyan branşlardaki öğretmenlerin Ek-1 ve Ek-2´yi doldurarak 02/04/2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar okulumuza başvuru yapmalarının sağlanmasını ülkemiz genelindeki tüm okullara duyurulması...