3. Öğrenci Sempozyumu

02.04.2018 211

Kocaeli İlimiz Karamürsel İlçesi Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından, ilimizde ve diğer illerde bulunan Sağlık Hizmetleri ve Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanlarında hizmet veren Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri 11. ve 12. Sınıf öğrencilerinin bir araya gelerek kendini doğru ifade edebilen, problemleri iletişimle çözebilen, farklı fikirleri birer öğrenme fırsatı olarak değerlendirip saygı duyan ve modern perspektifte bir sağlık çalışanı olarak kendini geliştirme amacı güden öğrencileri ulusal anlamda etkileşime sokmayı amaçlayan bir öğrenci sempozyumu yapılacaktır.
2015-2016 ve 2016-2017 eğitim öğretim yıllarında il çapında düzenlenen sempozyumun, 12 Mayıs 2018 tarihinde gönderilen katılım koşulları kapsamında ulusal çapta düzenlenecektir. Duyurulur.