Halide Edip Adıvar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Alanında iyi yetişmiş, teknik bilgi ve beceriye sahip meslek elemanlarını yetiştirmek.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda; örgün ve yaygın eğitim kurumları ile genç kız ve kadınlarımızı çağımızın ekonomik, sosyal, kültürel ve teknolojik gelişmelerine paralel olarak endüstri ve hizmet alanlarının ihtiyaçlarına uygun, aile ve ülke ekonomisine katkıda bulunacak şekilde mesleki eğitim vermektir.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Okulumuzun önünden minibüs geçmektedir.
Sportif Etkinlikler: Voleybol,Badminton, Hentbol, Masa Tenisi, Bocce, Kort Tenisi
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı ve çeşitli projeler
Proje Çalışmaları: Meslek Liseleri Aileler ile Buluşuyor Projesi Kuş Yemekhanesi Projesi Okulum Temiz Projesi
Kontenjan Bilgileri: 9, 10, 11 ve 12. sınıflar düzeyinde öğrenci kontenjanımız bulunmaktadır. Okulumuzda Güzellik Hizmetleri, Yiyecek İçecek Hizmetleri, El Sanatları alanlarından Mesleki Eğitim Merkezi Programı (MESEM) bulunmaktadır.
Diğer Hususlar: Okulumuzda Mesleki Eğitim Merkezi Programı (MESEM) bulunmaktadır. 120 kişilik kız pansiyonumuz mevcuttur.

WEB - https://hadivarktml.meb.k12.tr

Adres - BEYÜZÜMÜ MAH. BEYÜZÜMÜ CAD. HALİDE EDİP ADIVAR MTAL NO 4 TUŞBA / VAN

Adres - BEYÜZÜMÜ MAH. BEYÜZÜMÜ CAD. HALİDE EDİP ADIVAR MTAL NO 4 TUŞBA / VAN

Ulaşım Okulumuz Beyüzümü Mahallesi Beyüzümü Caddesi üzerinde, Kömürcüler Sitesi Karşısı, otogarın yukarısında bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkeze uzaklık 3 km.