Yürütmenin Durdurulması Kararı

06.06.2018 229

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğin "Naklen gelenlerin dönem puanı" başlıklı 52 nci maddesinin üçüncü fıkrasında yer alan "Okulların her birinin kendi arasında veya okullar arasında birinci dönem sonunda her sınıf seviyesinde alan/dal değişikliği de yapılarak nakil geçişi yapılan öğrencilerin ikinci dönem puanı yılsonu puanı olarak değerlendirilir." hükmüne ilişkin yürütmenin durdurulması kararı verilmiştir.
Bu nedenle, yürütmenin durdurulması hakkındaki yargı kararının uygulanması ve naklen gelen öğrencilerin dönem puanına ilişkin olarak da Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğin "Naklen gelenlerin dönem puanı" başlıklı 52 nci maddesinin birinci ve ikinci fıkra hükümlerine göre iş ve işlemlerin yürütülmesi duyurulur.