Yurdumun Değerleri Konulu Etkinlik

23.03.2018 418

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı okul pansiyonlarında barınan öğrencilerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmaları, kendilerini aile ortamında hissetmeleri, moral ve motivasyonlarının yüksek tutulması ve temel değerleri benimsemiş bireyler olarak yetiştirilmeleri amacıyla Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı okul pansiyonlarında öğretim programlarında yer alan adalet, dostluk, dürüstlük, öz denetim, sabır, saygı, sevgi, sorumluluk, vatanseverlik, yardımseverlik değerlerinin işleneceği "Yurdumun Değerleri" adlı sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenecek olup, etkinliklerle ilgili raporların etkinlik değerlendirme formuna işleyerek  en geç 18.05.2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Müdürlüğümüz Ortaöğretim bölümüne gönderilmesi ve ayrıca yapılan etkinliklerin fotoğrafları aynı tarihe kadar mkisan@meb.gov.tr ile ortaogretim65@meb.gov.tr adreslerine e-posta yoluyla iletilmesi gerekli iş ve işlemlerin zamanında ve eksiksiz bir şekilde yapılması ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi gerekmektedir. Duyurulur.