Yazılı Sınava Başvuru

Taşra teşkilatı İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri 513 şube müdürü kadrosuna görevde yükselme yoluyla atama için açılan yazılı sınav İnternet başvurularında; il tercihinde ikinci il, birinci il ile aynı olan başvuruların il/ilçe veya kurum tarafından reddedilip adayların tekrar ikinci ili değiştirerek yeniden başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca müdürlüğümüz tarafından yapılan başvuru sorgulamasında bazı okullarımızda kurum onayı bekleyen şube müdürlüğü başvurularının olduğu görünmektedir. Adayların yapmış olduğu başvuruların kurum tarafından onaylanarak başvuru çıktısı, hizmet cetveli ve diploma fotokopisinin müdürlüğümüz yönetici atama birimine getirilerek ilçe tarafından da başvurunun onaylatılması gerekmektedir. Okul/kurum ve bölümlerdeki tüm yönetici, öğretmen ve personele duyurulur.

08.02.2018 162