Uluslararası Konferans

Uluslararası Konferans

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Maltepe Üniversitesi işbirliği ile yürütülmekte olan Avrupa Komisyonunca fonlanan Erasmus + “Empathic and supportive teachers – key to quality and efficiency in education – EMPAQT” isimli proje kapsamında 02-04/05/2018 tarihleri arasında Marma Hotel İstanbul’da “Okul Terkinin Önlenmesine Yönelik Eğitim Politikaları ve Uygulamaları” temalı Uluslararası Konferans gerçekleştirilecektir.
Okul terkinin önlenmesi için pedagojik yöntemler ve diğer çözüm yolları konusunda fikir paylaşımında bulunmak üzere öğretmenler, araştırmacılar, doktora öğrencileri, psikologlar, psikolojik danışmanlar, sosyologlar, sosyal çalışmacılar, eğitim alanında çalışan politika belirleyiciler ve karar vericiler, Milli Eğitim Bakanlığı temsilcileri, yerel yönetimler ve tüm ilgililerin konferansımıza katılımı beklenmektedir. Sempozyumumuzda sözlü bildiri ve poster sunumlarının yanı sıra eğitimde iyi örnekler sunumlarına da yer verilecektir.
Okul ve kurumlarda görev yapmakta olan idareci ve öğretmenlere duyurulur. Katılmak isteyen kişilerin iş ve işlemlerinin Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün 11/09/2012 tarihli ve 26404 sayılı genelgesi doğrultusunda yapılması gerekmektedir.

07.02.2018 168