TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi Ve  Bilim Okulları

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi Ve Bilim Okulları

29.05.2018 349

Bursa ili Nilüfer İlçesine bağlı TOFAŞ Fen Lisesinin, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları 2017-2018 Çağrı Döneminde başvurulan, Endüstri 4.0 için Eğitim 4.0 isimli proje TÜBİTAK tarafından destek almış ve uygulama,  I. Dönemi 10 - 13 Temmuz 2018 tarihleri arasında, II. Dönemi ise 14 - 17 Temmuz  2018 tarihleri arası olarak belirlenmiştir. Her dönemde 20 kız, 20 erkek, toplamda 80 öğrenci projede yer alacak şekilde planlanan ve Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarının (Proje Okulları)  9. Sınıflarında okumakta olanlar arasından seçileceği belirtilmiştir. Katılım için başvuruların; www.endustriicinegitim.com adresine yapılacaktır.
Proje kapsamında barınma ve yemek giderleri proje bütçesi tarafından karşılanacak olup, konaklama TOFAŞ Fen Lisesi Pansiyonunda yapılacaktır. Proje kapsamındaki eğitimler TOFAŞ Fen Lisesi İnovasyon Atölyesi ve TOFAŞ Otomobil Fabrikaları bünyesinde bulunan TOFAŞ Akademi´de yapılacak ve sonunda katılımcı öğrencilere sertifika verilecektir. Söz konusu yazının okulunuz  9. Sınıf öğrencilerine  duyurulması...