SMA Bağış Kampanyamız

Büyük bir birlik ve dayanışma içerisinde yürüttüğümüz projeyi sizlerle paylaşmanın heyecanını duyuyoruz. Halide Edip Adıvar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, öğrenci ve öğretmenlerimizin bir araya gelerek oluşturduğu güçlü bir ekip ile SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastalığıyla mücadele eden çocuklarımıza destek olma amacı taşıyan bir bağış kampanyası düzenledik.

Katılımınız ve desteklerinizle, okulumuzun sosyal sorumluluk bilincini bir kez daha ortaya koymak ve bu önemli mücadeleye destek vermek adına bir araya gelmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Hep birlikte, küçük dokunuşlarla büyük değişimlere vesile olabileceğimizi unutmayalım.

Bu duyarlılıkla dolu süreçte gösterdiğiniz ilgi ve katılım için teşekkür eder, birlikte daha nice olumlu projelere imza atmayı dileriz.

08.01.2024 242

08-01-202408-01-202408-01-202408-01-2024