"Tuşba´da Fikirler Konuşuyor" Münazara Yarışması Tüm Heyecanıyla Devam Ediyor

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 2. Geleneksel Tuşba’da ‘Fikirler Konuşuyor’ münazara yarışmasının mücadeleleri devam ediyor.

Ahmed-i Hani Anadolu lisesi’nin Konferans Salonunda düzenlenen Münazara Yarışmasının mücadelesinde Hüseyin Çelik Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi ile Tuşba TOBB Fen Lisesi karşılaştı.

Programa Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu, Okul Müdürleri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

Tuşba TOBB Fen Lisesi ‘93.66’  puan alırken, Hüseyin Çelik Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi 93.75 puan alarak tur atladı.

28.02.2018 196