Pansiyona Kayıt İçin Gerekli Evraklar

Pansiyonumuza 27 öğrenci alınacaktır. Pansiyona öğrenci alımında öncelik kriterleri şunlardır:

1. Diploma Notu

2. LGS Puanı

3. Okula Uzaklık Mesafesi

09.08.2018 647

PANSİYONA KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1. Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığı bulunmadığına dair resmî sağlık kuruluşlarından alınacak rapor: Sağlık raporu tek hekim tarafından düzenlenecek ve bu raporda “Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığı yoktur” şeklindeki ibare yer alacaktır. Sağlık ocaklarından alınabilir.

2. Aile nüfus kayıt örneği ve öğrenciye ait ikametgah belgesi ( Nüfus Müdürlüğü’nden alınacak ).

3. Öğrenci ailesinin maddi durumunu gösterir beyanname Ek – 1 belgesi ( Okuldan alınacak ).

-Aylık maaşlı iseniz size ve çalışıyorsa eşinize ait 2018 yılı Temmuz ayına ait maaş bordrosu ve tüm gelirleri,

-Emekli iseniz maaş aldığınız bankadan maaş durumunu belirten resmi yazı,

-Serbest meslek sahibi iseniz vergi levhanızın fotokopisi,

-Köyde çiftçi iseniz aylık gelirinizi tespit edip Ek – 1 belgesini doldurup muhtara onaylatınız.

-Hiçbir işle meşgul değil iseniz Ek – 1 belgesini doldurup muhtara onaylatınız.

4. Öğrenci ve velisinin nüfus cüzdanının fotokopisi,

5. 2 adet vesikalık fotoğraf,

6. LGS puanını gösteren sınav sonuç belgesi.