Okullararası Oryantiring Yarışmaları

20.04.2018 393

Milli Eğitim Müdürlüğünün Okullararası Oryantiring Yarışmaları" ile ilgili yazısı gönderilmiştir. Gönderilen yazılar doğrultusunda beden eğitimi öğretmenlerine yönelik olarak 26-30 Mart 2018 tarihleri arasında "Oryantiring Kursu" verilmiş olup, kursta başarılı olan ve sertifika almaya hak kazanan beden eğitimi öğretmenlerinin isimleri gönderilmiştir.

Söz konusu kursa katılan öğretmenlerin (okulun tahsis edeceği araç ile) 06 Mayıs 2018 Pazar günü en geç saat 08:00´de Van Kalesi Atatürk Kültür Parkında yapılacak olan okullararası oryantiring yarışmalarına katılmak üzere (her okuldan 7 kişiden oluşacak 1 kız ve 1 erkek, eğitim alan birden fazla öğretmen var ise bir takım çıkarılacak fakat eğitim alan tüm öğretmenler alanda olacak) toplam 2 oryantiring takımını oluşturmaları, oluşturulan takım listelerini ayrıca  öğretmen ve öğrencilerin isimlerini ve beden ölçülerini (S, M, L, XL)  en geç 28 Nisan 2018 tarihine kadar baytas_35@hotmail.com adresine gönderilmesi ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi gerekmektedir. Duyurulur.