Okullararası Oryantiring Yarışmaları

17.04.2018 195

Milli Eğitim Müdürlüğünün Okullararası Oryantiring Yarışmaları" ile ilgili yazı gönderilmiştir. Gönderilen yazılar doğrultusunda beden eğitimi öğretmenlerine yönelik olarak 26-30 Mart 2018 tarihleri arasında "Oryantiring Kursu" verilmiş olup, kursta başarılı olan ve sertifika almaya hak kazanan beden eğitimi öğretmenlerinin isim listesi gönderilmiştir.

Söz konusu kursa katılan listede adı geçen öğretmenlerin 06 Mayıs 2018 Pazar günü Van Kalesi Atatürk Kültür Parkında yapılacak olan okullararası oryantiring yarışmalarına katılmak üzere (her okuldan 7 kişiden oluşacak 1 kız ve 1 erkek) toplam 2 oryantiring takımını oluşturmaları, oluşturulan takım listelerinin en geç 20 Nisan 2018 tarihine kadar baytas_35@hotmail.com adresine gönderilmesi ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi gerekmektedir. Beden eğitimi öğretmenlerimize duyurulur.