Okul Yöneticilerine İlişkin Anketler

Okul Yöneticilerine İlişkin Anketler

09.03.2018 239

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlarda görev yapan okul yöneticileri, öğretmenler, il-ilçe milli eğitim müdürlükleri yöneticileri ile öğrenci ve/veya velilerin, okul yöneticilerinin yetiştirilmesi süreçlerini değerlendirebilmeleri için; Milli Eğitim Bakanlığı anket programı E-Anket Modülü üzerinden (http://anket.meb.gov.tr), “Okul Yöneticileri Yeterliliklerine İlişkin Mevcut Durum Değerlendirmesi” ve “Okul Yöneticilerinin Yetiştirilmesi Süreçlerinin Değerlendirilmesi” anketleri erişime açılmıştır.
“Okul Yöneticileri Yeterliliklerine İlişkin Mevcut Durum Değerlendirmesi” anketi, okul müdürlerinin mesleki gelişim gereksinimlerinin belirlenmesine yönelik tanı amaçlı bir ankettir. Eğitim yöneticilerinin yetiştirilmelerine ilişkin yöntemler geliştirmek amacıyla öncellikle yönetici yeterliliklerine ilişkin mevcut algının ölçümü için geliştirilmiştir.
Çalışmalarımızda değerlendirilmek üzere kullanılacak anketin, 07 Mart 2018 ve 31 Mart 2018 tarihleri arasında öğretmen, yönetici ve diğer ilgililer tarafından doldurulması gerekmektedir. Duyurulur.