Okul Temsilcileri

Gençlik Merkezleri ile okullar arasında iletişim sağlamak, gençlik merkezi faaliyetlerini duyurulması amacıyla yardımcı olmak, gönüllü çalışmalara gençleri özendirmek amacıyla ortaokul, lise ve üniversite düzeyince öğrenim gören öğrencilerden bir kız ve bir erkek olmak üzere seçilen okul temsilcileri ile çalışmalar yürütülecektir.
Bu bağlamda Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı 9. veya 10. sınıf öğrencilerinden yukarıda belirtilen çalışmaları yürütebilecek, liderlik vasıflarına haiz 1 erkek ve 1 kız öğrencinin okul temsilcisi olarak belirlenmesi ve öğrencilere ait ad soyad ve iletişim bilgilerinin gönderilen excel formatına işlenerek 30/11/2018 tarihi mesai bitimine kadar Tuşba ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Ortaöğretim Şubesine gönderilmesi duyurulur.

30.11.2018 205