Okul Sağlığı Önlemleri

09.04.2018 230

Kurumunuzdaki öğrenci, okul çalışanları ve velilerin sağlığının korunması, geliştirilmesi, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşullarında teşvik edilmesi ve eğitimden hedeflenen kaliteye erişebilmesi için sağlık şartlarının iyileştirilmesi ve koruyucu tedbirlerin alınmasına bağlıdır. Bu nedenle  konunun önemine binaen ilçemize bağlı okullarımızda yapılacak iş ve işlemlerin okulda sağlığının korunması ve geliştirilmesi programı uygulama kılavuzunda açıkça belirtilmiş olup,  herhangi bir aksaklığa mahal vermeden kurumunuzca gerekli tedbirlerin alınması ve hazırlanacak olan raporların en geç 17.05.2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar Müdürlüğümüz Temel Eğitim Bölümüne ivedilikle gönderilmesi gerekmektedir. Duyurulur.