Öğrencilerimiz Okulumuzu En Güzel Şekilde Temsil Etti

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Tuşba’da ‘Fikirler Konuşuyor’ 3. Geleneksel Liseler Arası Münazara yarışması devam ediyor. Koç İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen münazara yarışmasının dördüncü turunda Tuşba Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Van Halide Edip Adıvar M.T.A. Lisesi ekipleri yarıştı. Yapılan yarışma sonunda 94,66 puan alan Tuşba Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ekibi bir üst tura yükselirken, Van Halide Edip Adıvar M.T.A. Lisesi ekibi 94,50 puan aldı. Yarışmayı Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Van YYÜ Öğr. Üyesi  Dr. Erhan Şen, Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu ile okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler izledi.

08.01.2019 532

08-01-201908-01-201908-01-2019