Liseler Arası Münazara Yarışması

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak yürürlükte olan tüm yasal düzenlemelerde belirtilen ilke, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, ilgili mevzuat ve milli güvenliğe aykırı olmamak kaydıyla yapılacak olan münazara yarışmasına; Van Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi ve Canik Çok Programlı  Anadolu Lisesi okulları 12.03.2018 tarihinde saat 09:30 da Ahmed-i Hani Anadolu Lisesi konferans salonunda yapılacaktır. Münazara yarışmasına, yarışmacı okulların katılması ve diğer yarışmacı okulların okul müdürleri, yarışmadan sorumlu müdür yardımcıları, yarışmadan sorumlu koordinatör öğretmenler ve okul aile birliği başkanları ayrıca jüri üyeleri ve yarışma koordinatörlerinin katılımlarının sağlanması gerekmektedir. Duyurulur.

09.03.2018 303