Liseler Arası Münazara Yarışması

20.02.2018 160

Müdürlüğümüz ve Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün katkılarıyla  İlçemiz Liseleri arasında 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu ve Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında Tuşba’da Fikirler Konuşuyor konulu II. Geleneksel Liseler Arası Münazara Yarışması yapılacaktır.
Düzenlenmesi planlanan  münazara yarışmasının;  Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak yürürlükte olan tüm yasal düzenlemelerde belirtilen ilke, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, ilgili mevzuat ve milli güvenliğe aykırı olmamak kaydıyla yapılacak olan münazara yarışmasına; yarışmacı okulların katılması ve diğer yarışmacı okulların okul müdürleri, yarışmadan sorumlu müdür yardımcıları, yarışmadan sorumlu koordinatör öğretmenler ve okul aile birliği başkanları ayrıca jüri üyeleri ve yarışma koordinatörlerinin katılımlarının sağlanması gerekmektedir. Duyurulur.