Kurum Standartları Veri Girişi

Kurum Standartları Veri Girişi

31.05.2018 239

Kurum Standartları uygulama yönergesi kapsamında Mevcut Durum Veri Girişlerinin Okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri hariç 21 Mayıs - 29 Haziran 2018 tarihleri arasında,  Algısal Yarar Anketlerinin girişleri ise 9 Nisan - 29 Haziran 2018 tarihleri arasında ivedilikle Kurum Standartları modülüne girilmesi istenmiştir. Ancak Kurum Standartları Modülü Süreç izleme ekranında, Müdürlüğümüzce yapılan inceleme neticesinde 28/05/2017 tarih itibari ile İlimizde yaklaşık 1469 okulun hala Kurum Standartları Modülüne girmediği anlaşılmıştır.
Bu kapsamda Veli Değerlendirmesi, Öğrenci Değerlendirmesi, Yönetici Değerlendirmesi, Okul Aile Birliği tanımlamasının yapılabilmesi için öncelikle Okul Müdürlüğü tarafından okulun Mevcut Durum Bilgisinin girilmesi ve onaylanması gerekmekte olup, hiç işlem yapmamış kurumların ilçe bazında listeleri düzenlenerek ilişikte gönderilmiştir. İnterneti olmayan köy okullarının İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından girilmesi, okul Müdürlüklerine yardımcı olunmaları gerekli hassasiyetin gösterilmesi önem arz etmektedir. 
Gönderilen yazı doğrultusunda Kurum Standartları modülüne sağlıklı verileri alabilmek için daha önce gönderilen yazılar doğrultusunda 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı bitmeden kurum standartları modülüne girilmesi duyurulur.