Kurum Standartları Sistemi Veri Girişi

12.04.2018 221

Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları Sistemi ile Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı tüm kurumlar (okul öncesi eğitim kurumları, ilkokullar, ortaokullar ve yatılı bölge ortaokulları) ile imam hatip ortaokullarının belirlenen minimum yeterliliklere erişmesi hedeflenmektedir. Bu kapsamda güncelleme çalışmaları tamamlanan ilgi Yönerge yayımlanmış olup Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları Modülü 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı için veri girişine 09.04.2018 tarihinde açılmıştır. Okul öncesi eğitim ve ilköğretim kurumlarının yöneticileri, öğretmen, veli ve öğrencileri (okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri hariç) tarafından 9 Nisan - 29 Haziran 2018 tarihleri arasında doldurulacak; mevcut durum veri girişleri ise bütün okul öncesi eğitim ve ilköğretim kurumlarının yöneticileri tarafından 21 Mayıs - 29 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacak olup, Kurum Standartları Modülünden sağlıklı veriler alabilmek için ekte yer verilen iş ve işlemlerin ivedilikle belirtilen tarihler arasında yapılması ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi duyurulur.