Kontenjanlar

18.05.2018 511

Ortaöğretim kayıt alanı içindeki okul müdürlüklerinin okul bilgilerinin ve kontenjan bilgilerinin 14-17 Mayıs 2018 tarihleri arasında girilmesi gerektiği belirtilmektedir.
Genel Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren ve bünyesinde Sağlık Hizmetleri alanı bulunan okul müdürlüklerinin 2018-2019 eğitim öğretim yılı için Anadolu Meslek Programı 9 uncu sınıf kontenjanlarının herhangi bir azaltmaya gitmeden 2017-2018 eğitim öğretim yılında girilen kontenjanlarının girilmesi ayrıca bünyesinde sadece Sağlık Hizmetleri alanı bulunan okul müdürlüklerinin Sağlık Hizmetleri alanında öğrenci sayısının azalmasından dolayı mevcut kapasitelerine uygun öğrenci alabilmeleri için yeni alan açma tekliflerinin bir an önce bakanlığımıza iletilmesi gerekmektedir.
Bilgilerinizi ve bünyesinde Sağlık Hizmetleri alanı bulunan okul müdürlüklerine  gerekli rehberlik ve yönlendirmenin yapılması duyurulur.