Kazanan Vali Haydar Bey Anadolu Lisesi

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Tuşba’da ‘Fikirler Konuşuyor’ 3. Geleneksel Liseler Arası Münazara yarışması devam ediyor. Koç İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen münazara yarışmasının yedinci turunda Vali Haydar Bey Anadolu  Lisesi ile Alaköy Çok Programlı Anadolu Lisesi ekipleri yarıştı. Yapılan yarışma sonunda 95.41 puan alan Vali Haydar Bey Lisesi ekibi bir üst tura yükselirken, Alaköy Çok Programlı Anadolu Lisesi ekibi 94.75 puan aldı. Yarışmayı  Tuşba İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürü Mehmet Güzel Yıldız , Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu ile okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler izledi.

12.01.2019 2591

12-01-2019