Kazanan Piri Reis MTAL

TUŞBA´DA, ‘FİKİRLER KONUŞUYOR´ LİSELER ARASI MÜNAZARA YARIŞMASI

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Tuşba’da ‘Fikirler Konuşuyor’ 3. Geleneksel Liseler Arası Münazara yarışması devam ediyorum. Koç İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen münazara yarışmasının üçüncü turunda Şehit Ferhat Arslan İmam Hatip Lisesi ile Van Piri Reis Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ekipleri yarıştı. Yapılan yarışma sonunda 91.66 puan alan Van Piri Reis Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ekibi bir üst tura yükselirken, Şehit Ferhat Arslan İmam Hatip Lisesi ekibi 91.41 puan aldı. Yarışmayı Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Van YYÜ Sosyoloji Anabilimi Dalı Başkanı Doç. Dr. Suvat Parin, Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu ile okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler izledi.

05.01.2019 451

05-01-2019