Kazanan Kalecik MTAL

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Tuşba’da ‘Fikirler Konuşuyor’ 3. Geleneksel Liseler Arası Münazara yarışması devam ediyor. Koç İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen münazara yarışmasının dokuzuncusu ve çeyrek finalin son turunda Kalecik Mesleki Teknik Lisesi, Van OSB Lisesi ekipleri yarıştı. Yapılan yarışma sonunda 94,00 puan alan Kalecik Mesleki Teknik Lisesi ekibi bir üst tura yükselirken, Van OSB Lisesi ekibi 91,05 puan aldı. Yarışmayı Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani,Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu ile okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler izledi.

20.01.2019 437

20-01-2019