Kazanan Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Tuşba’da ‘Fikirler Konuşuyor’ 3. Geleneksel Liseler Arası Münazara yarışması devam ediyor. Koç İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen münazara yarışmasının sekizinci turunda Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ile Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi ekipleri yarıştı. Yapılan yarışma sonunda 94,25 puan alan Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi ekibi bir üst tura yükselirken, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ekibi 94.00 puan aldı. Yarışmayı Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani,Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu ile okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler izledi.

16.01.2019 691

16-01-2019