Kayıp Resmi Mühür ve Beratı

05.03.2018 177

İzmir´in Karşı Yaka İlçesine bağlı Özel Piri Reis Ortaokulu  Müdürlüğünün  resmi mühür ve beratı kaybolmuştur.

Manisa´nın Yunusemre İlçesine bağlı Lalebahçesi Anaokulu   Müdürlüğüne  ait  resmi mühür ve beratı kaybolmuştur.

Adana´nın Merkez İlçelerinde faaliyet gösteren okul   Müdürlüklerine ait  resmi mühür ve beratı kaybolmuştur.

Adana´nın Seyhan Çıldırım İlçesine bağlı Çıldırım İlkokulu  Müdürlüğüne ait  resmi mühür ve beratı kaybolmuştur.

Kırşehir İline bağlı  Çiçekdağı Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi Müdürlüğünün  resmi mühür ve beratı kaybolmuştur.

Mersin´in Tarsus ve Bozyağı İlçelerinde faaliyet göstermekte olan okul  Müdürlerine ait  resmi mühür ve beratı kaybolmuştur.

Mersin´in Akdeniz İlçesine bağlı  Akdeniz Anaokulu Müdürlüğünün  resmi mühür ve beratı kaybolmuştur.

Mardin´in Derik İlçesine bağlı Derik And. Kız İ.H.L Müdürlüğünün  resmi mühür ve beratı kaybolmuştur.

Adana´nın Seyhan İlçesine bağlı Mahmut Sami İ.H.L  Müdürlüğünün  resmi mühür ve beratı kaybolmuştur.

Diyarbakır´ın Sur İlçesine bağlı Baroğlu Konacık İlkokulu  Müdürlüğünün  resmi mühür ve beratı kaybolmuştur.

Söz konusu kaybolan resmi mühür ve beratı ile ilgili usulsüz herhangi bir işlemin yapılmaması gerekmektedir. Duyurulur.