Kalfalık, Ustalık ve Usta Öğreticilik Belgeleri

Kalfalık, Ustalık ve Usta Öğreticilik Belgelerinin yeniden düzenelenmesinin uygun bulunduğuna ve Tebliğler Dergisinde yayınlanan Kalfalık, Ustalık ve Usta Öğreticilik Belgelerinin uygulamadan kaldırıldığını dair yazı gönderilmiştir.
 Bu kapsamda;
1- Okul/kurumlarımızda uygulamadan kaldırılan eski kalfalık, ustalık ve usta öğreticilik belgelerinin bilgilerini ekte gönderilen forma eksiksiz bir şekilde işlenmesi.
2-   İş Yeri Açma Belgelerinin, başvuru yapmış ancak  sınav ve belgelendirme süreci devam eden adaylar için 10.10.2017 tarihinden itibaren dört yıl (onkiki dönem) süreyle muhafaza edilmesi, bu süre sonunda kullanılmayan belgelerin gönderilen forma eksiksiz bir şekilde işlenmesi.
Gönderilen forma işlenen seri numaralı belgeleri ile formun imzalı çıktısı okul idaresi tarafından imha edilmek üzere 26/11/2018 tarihi mesai bitimine kadar müdürlüğümüz memurlarından Veysel TAĞAÇ´a elden teslim edilmesi ayrıca  hazırlanan formun (excel formatı olacak şekilde) DYS sistemi üzerinden müdürlüğümüz Mesleki ve Eğitim Şubesine gönderilmesi ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi hususu duyurulur.

26.11.2018 321