Kalecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi Münazara Yarışması

13.04.2018 272

Ahmed-i Hani Anadolu Lisesi Konferans Salonu´nda düzenlenen münazara yarışmasının mücadelesinde; Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi, ´Toplumun gelişmesinde büyüklerin tecrübesi önemlidir" tezi ile Kalecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ´Toplumun gelişmesinde gençlerin enerjisi önemlidir" antitezi ile eşleşti. Van Kalecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 92,25 puan alırken, Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi 95,05 puan alarak tur atladı. Düzenlenen münazara yarışmasına Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, okul müdürleri öğretme ve öğrenciler katıldı.