İstanbul ve Çanakkale Gezileri

12.03.2018 202

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı  tarafından Sosyal Gelişim Projesi kapsamında Çanakkale Şehitleri Anma Haftası nedeniyle Merkez  İpekyolu ve Tuşba İlçelerimizde okuyan başarılı 11. sınıf erkek öğrenciler arasında derece yapmış 42 öğrenci, 1 yönetici ve 1 öğretmen İstanbul ve Çanakkale gezilerine götürülecektir.
İsimleri yazılı 42 erkek öğrenci, 1 yönetici ve 1 öğretmenin 13-16 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul ve Çanakkale illerine   gezi yapmaları,  öğrencilere ait veli izin belgelerinin alınarak okul müdürlüğünde muhafaza edilmesi, öğrencilerin anılan tarihlerde izinli, yönetici ve öğretmenin ise görevli izinli sayılmaları gerekmektedir. Duyurulur.