İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği Duyurusu

İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği Duyurusu

09.05.2018 229

Bakanlığımız eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında yer alan bazı unvanlarda görev yapan personelin il içi isteğe bağlı yer değiştirme iş ve işlemleri ilgi yönetmelik hükümlerine göre yürütülmektedir.
İlimiz merkez ve taşra teşkilatında hizmet gereklerine göre belirlenen münhal boş normu bulunan okul/kurumlar için yapılacak İl İçi Yer Değiştirmeler belirtilen esaslara göre yapılacaktır.
Başvurular 07/05/2018 – 16/05/2018 tarihleri arasında dilekçe, hizmet cetveli ve tercih formu ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından elden teslim alınarak 18/05/2018 tarihi mesai bitimine kadar Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Personel Atama Bölümüne elden teslim edilecektir.
Başvuruda bulunan personelin kimlik ve başvuru bilgileri ile MEBBİS üzerinden gelen bilgilerin doğruluğu ve başvurusunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce kontrol edecektir. 
Gönderilen tercih formu ve boş norm listesinin tüm personele duyurulması, personelin başvurusunun gerçekleşmesi halinde tüm sorumluluğun kendisine ait olacağı, boş normu olan okul/kurumlara tercihte bulunurken müktesebine uygun kadrolara dikkat edilmesi gerekmektedir.