İl Eylem Planı

İl Eylem Planı

19.02.2018 203

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2017-2018 yılı için hazırlamış olduğu Özel Eğitim Hizmetleri İzleme ve Değerlendirme Komisyonu İl Eylem planı okullarımıza gönderilmiş olup gerekli iş ve işlmelerin zamanında yapılması istenmiştir. Buna göre İl Eylem Planında bulunun,
-Özel Eğitim sınıflarında okuyan öğrenciler ile tam zamanlı kaynaştırma öğrencilerinin devamsızlıklarının önlenmesi ve bununla ilgili her ayın sonunda mutlaka Müdürlüğümüz Özel Eğitim ve Rehberlik Bölümüne devam raporunun gönderilmesi.
-Özel Eğitim ve evde eğitim öğrencisi bulunan okul yönetimi Rehber ve Sınıf öğretmenlerinin veli ziyaretlerinin gerçekleştirilerek,yapılan ziyarete ait veli ziyaret formu ve en az bir adet fotoğraf çekilerek en geç 01/03/2018 tarihine kadar Müdürlüğümüz Özel Eğitim ve Rehberlik Bölümüne gönderilmesi.
-Eğitsel tanılaması yapıldığı halde kaydı yapılmamış okul öncesi ğitim çağında bulunan özel eğitim gereksinimli bireylere ulaşılması ve okul kayıtlarının yapılması.
-Hiç okula gitmemiş özel eğitim gereksinimli çocukların okul kayıtları yapılarak yaşlarına uygun sınıflara yerleştirilmesi için gerekli çalışmaların yapılması ve yapılan çalışmaların her ayın sonunda raporlaştırılarak Müdürlüğümüz Özel Eğitim Hizmetleri Bölümüne gönderilmesi gerekmektedir. Duyurulur.