Hayallerimi Uçuruyorum

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Rojay KIZIL ve İngilizce Öğretmenimiz Özge AYDIN tarafından hazırlanan ve 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımızda sergilediğimiz projemiz...

Projenin Amacı: Öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirerek kendilerini Türkçe ve İngilizce dillerinde ifade etmelerini sağlamak. Geleceğe yönelik gerçekçi düşüncelere sahip olmalarını sağlamak, kısa ve uzun süreli amaçlar kazandırarak hayallerinin peşinden koşma inancını benimsetmek.

Projenin Özeti: Öğrencilerden hayallerini anlatan mektup yazmaları istenecek ve bu mektuplar bir komisyon tarafından incelenip mektuplar hakkında dönütler sağlanacaktır. Son olarak ilkbaharda düzenlenecek olan uçurtma şenliğinde Türkçe ve İngilizce yazılmış olan en güzel mektuplar, uçurtmalar üzerine yazılarak uçurulacaktır. Öğrencilerin hayallerinden, yazmış oldukları mektuplardan yararlanacaktır.

28.05.2018 327

28-05-2018