Fatih Projesi BT Rehber Öğretmen Görevlendirilme Onayı

Bilgi Teknoloji araçlarının eğitim öğretim etkinliklerinde azami verimle kullanımının sağlanması; bakanlığımız tarafından okullarımızda yürütülen Eğitimde Fatih Projesinin sağlıklı yürütülmesi amacıyla, Etkileşimli Tahta kurumlarının yapıldığı ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarımıza İlçe Makam Olur´u (Kaymakamlık Onayı) yoluyla Fatih BT Rehber(Formatör) öğretmen görevlendirmelerinin yapılacağı bildirilmiştir.
Belirtilen hususlar çerçevesinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılı II. dönemi için, Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği görevi talebinde bulunan öğretmenlerin görevlendirme onayları alınmış; makam onay yazısı, görevlendirme listesi, çalışma usul ve esasları gönderilmiştir. Bütün okullara duyurulur.

09.02.2018 196