Evimizdeki Tarih

Okul Müdürümüz Selcan GÜLSEVEN KILIÇ tarafından hazırlanan ve 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımızda sergilediğimiz "Evimizdeki Tarih" projemiz...

Projenin Amacı: Evlerimizdeki dede ve ninelerimiz zamanından kalan tarihle ilgili her şeyi, okulumuzda oluşturulacak ´Tarih Müzesi´ odasında bir araya toplamak ve sergilemek amaçlanmaktadır. Öğrencilerimizi öz geçmişlerini araştırmaya yöneltmek. Değerlere verilmesi gereken önemi hatırlatmaktır.Bu sayede geçmiş ile günümüz arasındaki köprüyü kurmaktır.

Projenin Özeti: Öğrencilerden evlerinde bulunan tarihle ilgili her türlü eşyanın okula getirilmesi sağlanacaktır. Öğrencilerden bu anlamda komşu, akraba vb. kişilerle irtibata geçmeleri sağlanıp en eski eşyaları biriktirmeleri istenecektir. Daha sonra toplanan eşyalar okulumuzda ´Tarih Müzesi´ adlı odada sergilenecektir.

22.05.2018 345

22-05-201822-05-2018