EBA Yarışmaları

EBA Yarışmaları

09.02.2018 345

Eğitim sürecinin en önemli paydaşları olan öğretmen ve öğrencilerin gözüyle eğitimin görsel boyutunun ortaya çıkarılması, EBA’nın tanıtımında farkındalık oluşturulması, sanat etkinliklerinin öğrenci ve öğretmenler arasında yaygınlaştırılması amacıyla; Genel Müdürlüğümüz tarafından Bakanlığımıza bağlı tüm resmi ve özel okullardaki öğretmen ve  öğrencilere yönelik EBA Yarışmaları düzenlendiği bildirilmektedir.
Bu kapsamda;  Bakanlığımıza bağlı tüm resmi ve özel okullardaki öğretmenler ile lise öğrencilerine yönelik iki kategoride,  “Öğretmen” ortak konulu EBA-Resim 2. Resim Yarışması,  EBA-Kadraj 4. Fotoğraf Yarışması ve EBA-Film 4. Kısa Film Yarışması düzenlenmiştir.
Ayrıca Bakanlığımıza bağlı tüm resmi ve özel okullardaki öğretmenlere yönelik "Milli, Manevi, Kültürel ve Evrensel Değerler" konulu EBA-Senaryo 1. Kısa Film Senaryosu Yarışması düzenlenmiştir.
Yukarıda belirtilen yarışma etkinliklerine ilişkin detaylı bilgiler EBA Eğitim Portali içerisinde  “Yarışma” (http://www.eba.gov.tr/yarisma) başlığı altında yer almaktadır.
Söz konusu EBA Yarışmasının okulumuz öğretmen ve öğrencilerine duyurulur.