e-Sınav Uygulama  Semineri

e-Sınav Uygulama Semineri

03.04.2018 1433

İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı e-Sınav salonları için oluşturulan bina komisyonlarında “Uygulama ve İzleme Sorumlusu” olarak görev alacak personele yönelik ilgi emre istinaden  "e-Sınav Uygulama  Semineri" düzenlenecektir. 
Söz konusu seminere; İl-İlçe Mebbis Yöneticileri (Bakanlık Onayı olanlar), Fatih Projesi İl Koordinatörleri, Fatih Projesi Eğitmenleri, Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenleri, Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri, Bilgisayar, Elektrik-Elektronik Mühendisleri, Elektrik-Elektronik Öğretmeni, Çözümleyici veya Programcı görev veya kadrolarında bulunan personel ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Bilgisayar İşletmeni, Tekniker, Teknisyen, Şef kadrolarında bulunup Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği, Elektrik-Elektronik Öğretmenliği, Endüstriyel Teknoloji Eğitimi Öğretmenliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği veya meslek yüksek okullarının Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Programcılığı, Elektronik Teknolojisi, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektrik Enerji Üretim, İletim ve Dağıtımı, Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun olduğunu belgeleyenler başvuruda  bulunabileceklerdir.
 24 - 25 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenmek üzere planlanan  2018650560 numaralı "e-Sınav Uygulama  Semineri"nin  başvuru ve onaylama işlemleri https://mebbis.meb.gov.tr/  adresindeki hizmetiçi eğitim modülü üzerinde yapılacaktır. Faaliyetlerin başvuru ve onaylama tarihleri aşağıya çıkarılmıştır. Başvurular mebbis üzerinden ve aşağıda belirtilen tarihler arasında yapılacaktır. Belirtilen tarihler dışındaki başvurlar dikkate alınmayacaktır.

Faaliyetlerin                                                                 

Son başvuru tarihi         : 12.04.2018
Kurum son onay tarihi   : 18.04.2018
İlçe son onay tarihi        : 21.04.2018