Burslu Öğrenci Ön Ödemeli Banka Kartı

Burslu Öğrenci Ön Ödemeli Banka Kartı

09.04.2018 290

Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. arasında imzalanan ve valiliklere gönderilen ilgi protokol hükümleri gereğince; öğrenci bursları, harçlık ve sosyal yardımlar Vakıfbank tarafından öğrenciler adına hazırlanan ön ödemeli kartlar üzerinden; Vakıfbank şubesi bulunmayan yerleşim birimlerinde öğrenim gören öğrencilere ise PTT Bank tarafından verilecek ön ödemeli kartlar üzerinden bankalar kanalıyla ödenecektir.
Okulunuzda burslu  öğrencilerimiz adına düzenlenen Vakıfbank ön ödemeli kartların ivedilikle öğrencilere teslim edilmesi ve okul müdürlüklerince "e-Okul sistemi-Ortaöğretim Kurum İşlemleri- Burs İşlemleri-Raporlar-Burslu Öğrenci Banka Kartı Teslimi Kontrol Listesi - Banka Kartı Öğrencinin Eline Ulaşmıştır" seçeneğinin tıklanması ve kaydedilmesi gerekmektedir.

Söz konusu öğrenci burslarının sağlıklı bir şekilde ödenebilmesi için banka kartı teslim onayının 09 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 12.00 ´ye kadar tamamlanması ve herhangi bir aksaklığa mahal verimemesi duyurulur.