Burs Ödemeleri

31.05.2018 294

Bakanlığımız ile Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. arasında 02.01.2018 tarihinde imzalanan parasız yatılı veya burslu öğrencilere yapılan ödemelerin banka kanalıyla yapılmasını içeren protokol gereğince; 2018 mali yılı 1. dönem burs ödemeleri Vakıfbank tarafından öğrenciler adına hazırlanan ön ödemeli “Sosyal Destek Kartı”  üzerinden yapılmıştır.
Burslu öğrencilerin ön ödemeli kartlarını kullanım sürecinde karşılaştıkları problemlerin çözümü Vakıfbank MEB/Ankara Şubesinden alınan yazı ile açıklığa kavuşturulmuştur.
Buna göre, bloke olan ya da kayıp çalıntı statüsüne geçen kartlar için 444 0 724 numaralı müşteri hizmet hattı aranarak veya en yakın Vakıfbank şubesine başvurularak kart yenileme işlemi yapılacaktır. Ayrıca şifrelerini unutan veya kaybeden öğrenciler en yakın Vakıfbank şubesine başvurarak şifre işlemleri ve diğer işlemlerini yaptırabileceklerdir.