BİLSEM Bireysel Değerlendirme Uygulama Giriş Belgeleri

10.04.2018 200

Genel Müdürlüğümüz tarafından Bilim ve Sanat Merkezleri Grup Tarama Uygulama sonuçları 16/03/2018 tarihinde açıklanmış, bireysel değerlendirmeye hak kazanan öğrencilerin listeleri MEBBİS BİLSEM Modülü Bireysel Değerlendirme İşlemleri Menüsü üzerinden yayınlanmıştır. İl Tanılama Sınav Komisyonu tarafından yetenek alanlarına göre bireysel değerlendirmeye hak kazanan öğrencilerin planlamaları yapılmıştır.
Söz konusu bireysel değerlendirmeye hak kazanan öğrencilerin işlemleri, MEBBİS BİLSEM Modülü üzerinden yayınlanmış olup öğrencilerin devam ettikleri örgün eğitim kurum müdürlükleri tarafından öğrenci velilerine uygulama giriş belgelerinin 04/04/2018 - 09/04/2018 tarihleri arasında sistemden alınarak fotoğraflı bir şekilde mühür ve onay işlemleri yapıldıktan sonra öğrenci veilerine imza karşılığında teslim edilmesi ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi gerekmektedir. Duyurulur.