Bilim ve Sanat Merkezlerine Öğretmen Ataması

Bilim ve Sanat Merkezlerine Öğretmen Ataması

Bilim ve Sanat Merkezlerine  başvuru ve atama işlemleri ile ilgili 2018 yılı Kılavuzu gönderilmiştir.
Başvurular 05-16 Şubat 2018 tarihleri arasında Bakanlığımızın http://mebbis.meb.gov.tr adresinde sırasıyla "Başvuru İşlemlerine sonrasında Bilim Sanat Başvuru İşlemleri" linkine tıklayarak kullanıcı adı ve şifre ile girilebilecektir .
Başvuruda bulunacak öğretmenler elektronik başvuru formunu doldurduktan sonra EK-2 değerlendirme formundaki belgeleri de ekleyerek görevli oldukları eğitim kurumu müdürlüklerine onaylatacaklardır. Onaylatılmayan başvurular geçersiz sayılacaktır. Kurum müdürlüklerince onaylanan başvurular, daha sonra sistem üzerinden İlçe/İl Milli Eğitim Müdürlüklerince onaylanacaktır.
Gerekli şartları taşımayan başvurular, gerçeğe aykırı bilgi ve belgeye yada istenilen bilgileri uygun biçimde işaretlemeden yapılan başvurularda öncelikle başvuruda bulunan öğretmenler ile gerekli kontrolleri yapmadan bu başvuruları onaylayan ilgili okul/kurum yöneticileri ile ilçe milli eğitim müdürlükleri sorumlu tutulacaktır.
Başvurular eğitim kurumu müdürlüklerince başvurunun yapıldığı gün yada takip eden gün içinde; ilçe milli eğitim müdürlüklerince en geç eğitim kurumu müdürünün onayını takip eden günde onaylanacaktır. Son gün yapılan başvurular aynı gün içinde onaylanacak ve aynı gün içinde mesai bitminde il milli eğitim müdürlüğüne elden teslim edeceklerdir.
Okulunuza bağlı tüm öğretmenlere imza karşılığı duyurulması ve başvuru yapacakların bilgilendirilerek, süresi içinde başvuru yapmalarının sağlanması gerekmektedir. Duyurulur.

02.02.2018 170