Başvuru Kılavuzu

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan atölye ve laboratuvar öğretmenlerinin kendi alanlarında uluslararası düzeyde yapılan çalışmaları yakından takip etmelerini, sahip oldukları bilgi ve becerileri güncellemelerini ve bu bilgi ve becerilerini öğrencilerine aktarmalarını sağlamak amaçlanmakta olup, 20 alanda ve Tematik Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde görev yapan atölye ve laboratuvar öğretmenlerinin İngilizce dil yeterliliklerinin arttırılmasına yönelik, yurt dışında genel ve mesleki İngilizce kursları düzenleneceği bildirilmiştir.
Bu kapsamda yurt dışına İngilizce Dil Eğitimi görmek üzere gönderilecek atölye ve laboratuvar dersleri öğretmenleri başvuru kılavuzu hazırlanarak www.meb.gov.tr ve Genel Müdürlüğümüz mtegm.meb.gov.tr internet adreslerinde yayınlanmıştır. Gönderilen yazı doğrultusunda iş ve işlemlerin yapılması gerekmektedir.

15.02.2018 1076

www.meb.gov.tr