Atölye ve Laboratuvar Şefi Görevlendirilmesi

12.03.2018 481

İlçemize bağlı  Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren okulların,  alan/bölüm, atölye ve laboratuvar şeflerinin  görevlendirilmesine ilişkin  onay taleplerinin, yapılan incelemeler sonucunda  Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim kurumları Yönetmeliğine uygun bir şekilde yapılmadığı tespit edilmiştir.
Bundan mütevellit atölye ve laboratuvar şeflerinin görevlendirilme talepleri değerlendirilirken iş ve işlemlerin okul/ilçe müdürlüklerince Ortaöğretim kurumları Yönetmeliğine göre yapılması,  şartları taşımadığı tespit edilmesi halinde tüm mesuliyetin ilgili okul ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine ait olacağı hususu göz önünde bulundurularak gerekli özen ve hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir. Duyurulur.