Asosyal Medya

Müdür Yardımcısı Buket TANIŞ tarafından hazırlanan ve 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımızda sergilediğimiz "Asosyal Medya" Projesi...

Projenin Amacı: Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan insanların birbirleriyle olan iletişiminin azaldığının ve böylelikle aile ortamınında olumsuz yönde etkilendiği görülmüştür. İnsanların sosyal medyayı olumlu yönde kullanıp kullanmadıklarını anket uygulamasıyla araştırılmasını sağlamaktır. Bus ayede insanlar arasındaki iletişimin sorgulanmasına ve sosyal medyanın olumlu yönde kullanılmasını sağlamaktır.

Projenin Özeti: Anket uygulamasını okullarda öğrenciler arasında sosyal medyanın ne amaçla kullanıldığına yönelik bir araştırma ile başlanılacaktır. Anket envanteri sonucunda ile elde edilen veri sonuçları ile iletişim problemleri arasındaki bağlantıyı öğrencilerin bir sonuca bağlanması sağlanacaktır. Öğrencilerin sonuca kendilerinin varması bu problemlerin azalmasına yardımcı olacak.

20.05.2018 375

20-05-2018