Afrin Bölgesindeki Güvenlik Güçlerine Destek

Afrin Bölgesindeki Güvenlik Güçlerine Destek

14.03.2018 167

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından, Suriye´nin kuzeybatısında bulunan Afrin bölgesine yönelik güvenlik ve istikrarı sağlamak amacıyla, 20 Ocak 2018 tarihi itibariyle Zeytin Dalı Harekâtı yürütülmektedir.
Söz konusu harekâtta görev alan güvenlik güçlerimize destek olmak amacıyla, Genel Müdürlüğümüze bağlı halk eğitimi merkezlerinde ve olgunlaşma enstitülerinde üretilen ve hediyelik eşya mahiyetinde bulunan ürünlerin gönüllülük esasına dayalı olarak hediye edilmesi düşünülmektedir.
Hediye edilmesi düşünülen ürünlerin, kurumların ve kursiyerlerin mali imkanları çerçevesinde planlanması, bozulmayacak ve kırılmayacak eşyalardan seçilmesi ve hediyelerin gönderimi esnasında karşı tarafa maddi sorumluluk getirmeyecek şekilde ulaştırılması gerekmektedir.
Belirtilen özellikteki ürünlerin verilen adrese en geç 13.04.2018 Cuma günü mesai saati bitimine kadar  gönderilmesi sağlanacaktır.  Söz konusu iş ve işlemlerin koordinasyonu Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şubesi tarafından yapılacaktır.