AB Projelerine Başvuru Hakkında

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz AR-GE birimi tarafından yapılan ön araştırma sonucu ilimizde Avrupa Birliği projelerine katılım diğer büyükşehirlere göre çok düşük seviyededir. Bu amaçla İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından gerek durum tespiti gerekse de yeni Erasmus+ projelerinin hayata geçmesi için bir toplantı düşünülmektedir.  Daha çok öğretmen ve öğrencilerimizin Avrupa eğitim ve staj fırsatlarından yararlanabilmesi için; İlçemiz bünyesinde bulunan, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda görevli, projelerde yer almaya istekli birer öğretmen ve müdür yardımcısının 01/10/2018 tarihi saat 14.00 İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda, Mesleki eğitimden sorumlu şube müdürü Ömer ÇEVİK başkanlığında yapılacak toplantıya katılması duyurulur.

26.09.2018 226