2018 Mali Yılı 1. Üç Aylık Yurt İçi Burs Ücreti

19.04.2018 211

Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğü bursluluk hizmetlerinden yararlanan öğrencilerin bursları; Vakıfbank tarafından öğrenciler adına düzenlenen ön ödemeli kartlar, Vakıfbank şubesi bulunmayan yerleşim birimlerinde öğrenim gören öğrencilerin ise PTTBank tarafından verilecek ön ödemeli kartlar üzerinden ödenecek olup; burslu öğrenciler burslarını Vakıfbank ATM’lerinden, Vakıfbank Şubesi bulunmayan yerleşim birimlerinde öğrenim gören burslu öğrenciler ise PTTBank şubelerine kimlik belgeleri ile birlikte müracaat ederek 2018 mali yılı 1 inci üç aylık  (648,04 TL)  burslarını ve ön ödemeli kartlarını alacaklardır.
Bu nedenle,okulunuzda burs alan öğrencilere gerekli duyuruların yapılması ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi duyurulur.