2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Okutulacak Ders Kitapları

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün ilgi sayılı Genelgesiyle, 2018-2019 eğitim-öğretim  ilköğretim ve ortaöğretim okul/kurumlarında okutulacak ders kitapları ve ders kitabı yerine kullanılacak  eğitim aracı/öğretim materyalleri, ilgi Yönetmelik hükümleri gereği ekli listede duyurulmaktadır. Öğretim programında değişiklik yapılan dersler ile ders kitabı bulunmayan alanlarda okutulmak üzere hazırlanarak hizmete sunulacak olan ders kitabı ve eğitim aracı/öğretim materyalleri ileri tarihlerde yayımlanacak  Tebliğler Dergisinde ayrıca duyurulacaktır.
Resmi ve özel bütün okul/kurumların 2018-2019 egitim-öğretim yılı kitap ihtiyaçları, okul/kurum yöneticileri tarafından MEBBİS Kitap Seçim Modülüne girilecektir.
Bu bağlamda; 01.02.2018 tarihinde veri girişine açılacak olan "Kitap Seçimi Modülü" 28.02.2018 tarihinde kapatılacaktır. Veri girişine yönelik  iş ve işlemlerle ilgili detaylı açıklamlara, kitap ihtiyacı belirleme ekranında ayrıntılı olarak yer verilecek ve okul/kurumlara duyurulmak üzere İl Milli Eğitim müdülüklerine yazılı olarak bildirileceği belirtilmektedir.
Bilgi edinilmesi ve kitap seçim işlemlerinin herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden tamamlanması gerekmektedir. Duyurulur.

19.01.2018 207